Viatges d’empresa, incentius i congressos

Les empreses cada cop necessiten viatjar més, però disposen de menys temps per a la planificació dels viatges. Per aquest motiu, els oferim eficàcia, agilitat i bon servei en la planificació, assessorament i contractaciód’hotels, vols, trens, lloguer de vehicles i tots els serveis que puguin precisar. Tot, amb la tranquil·litat de saber, que Villatges s’encarrega de cercar i aconseguir els millors preus i així mantenir en tot moment, un control en la despesa dels desplaçaments de la seva empresa.

Viatges en grup

Disposem d’un departament especialitzat en els desplaçaments de grups, estudiants, gent gran, grups d’amics, clubs i equips esportius... Tots gaudiran del millor tracte i atenció. Viatges a mida, estades, circuits, o sortides d’un sol dia, qualsevol opció és possible a Villatges.

Vacacional

Les vacances són l’època de l’any més esperada per tots. És el temps per gaudir del temps d’oci. Villatges, ajuda als seus clients a gaudir encara més d’aquests dies. Ens encarreguem de la contractació d’allotjaments i transports, els facilitarem una acurada informació del destí; com restaurants, espectacles, costums, que visitar...